Sari la conținut

Livrare si retur

Transport si livrare

Produsele sunt livrate prin curier, atat in Bucuresti, cat si pe intreg teritoriul Romaniei. In mod standard, livrarea se face prin curier , transportul costa 15 lei pentru comenzile achitate cu card bancar sau transfer bancar si 15 lei pentru comenzile achitate ramburs  si se efectueaza in 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier. Valoarea transportului va fi afisata la momentul finalizarii comenzii.

Comenzile efectuate pana la ora 12 sunt predate catre curier in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 12 sunt predate catre curier in urmatoarea zi lucratoare.

Programul de lucru in care curierul livreaza coletele catre clienti este luni-vineri intre 9-17.

Plata

Plata se poate face ramburs de catre client catre curier la livrarea/primirea produselor (contravaloare produse + transport).

Plata se poate face si prin transfer bancar, pentru aceasta optiune va rugam sa ne contactati pe Facebook, e-mail sau telefonic. In acest caz, comanda va fi expediata dupa primirea confirmarii platii.

Plata se poate face si prin procesatorul de card disponibil pe site, euplatesc.ro.

Optiunea de retur

Conform legii (art. 13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014), orice cumparator are dreptul sa renunte la produsele cumparate fara a justifica motivul, in termen de 14 zile de la primire, in urma transmiterii unei notificari scrise in acest sens.

Clientii persoane fizice pot returna produsul cumparat doar in ambalajul original nedesfacut, nefolosit.

Clientul va suporta cheltuielile de transport petru retur, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Daca produsele achizitionate fac parte dintr-o campanie prin care se ofera returul gratuit, acesta se va efectua in consecinta. 

Returul – ca oferta de marketing – este oferit gratuit doar pe teritoriul Romaniei, in reteaua DPD. 

Contravaloarea produsului/produselor + turului (transportul catre client) va fi inapoiata in contul furnizat de client in cel mult 14 (paisprezece) zile de la primirea notificarii.

Procedura de retur

Pentru a efectua o returnare, urmați pașii următori:

  1. Va rugam sa ne transmiteti un email la adresa info@biorita.ro cu informatiile urmatoare: datele dumneavoastra, codul IBAN, produsele pe care doriti sa le returnati, motivul returului. De asemenea, puteti inregistra cererea de retur telefon, apeland numarul 0721000400. 
  2. Echipa noastra va inregistra comanda de preluare si va organiza preluarea coletului catre compania de curierat DPD in termen de 24h. Va rugam sa predati coletul ambalat corespunzator, in cutie, in aceeasi stare in care a fost primit, nefolosit. 
  3. Fondurile vor fi returnate în contul dvs. în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la momentul verificării coletului returnat.