Sari la conținut
Reduceri!

Ondulator fara caldura matase Mulberry

(O recenzie client)

117,00 lei

Stoc epuizat

ONDULATOR FĂRĂ CĂDURĂ PENTRU BUCLE CARE NU ÎȚI DETERIOREAZĂ PĂRUL

Obține buclele glamour, naturale pe care le visezi cu setul nostru de ondulator fără cădură și elastice, din mătase Mulberry, cea mai fină și rezistentă mătase naturală. Acesta îți va oferi bucle largi, fără daunele binecunoscute cauzate de ondulatorul de păr. 

Setul nostru de ondulare fără căldură este fabricat din mătase Mulberry calitate 6A, certificată OEKO-TEX, cu 22 Momme, care este una dintre cele mai bune țesături de mătase disponibile, fiind fină și durabilă. Țesătura de mătase nu generează electricitate statică și ajută părul să-și mențină hidratarea, oferindu-ți bucle naturale, mătăsoase și pline de volum. 

DE CE SĂ ALEGI UN ONDULATOR FĂRĂ CĂLDURĂ DIN MĂTASE MULBERRY?

Există multe beneficii pentru păr ale mătăsii și există o excelentă justificare pentru aceasta. Mătasea Mulberry (de dud) ajută părul să-și mențină umiditatea și astfel, când părul poate reține mai bine umiditatea, este mai puțin predispus la rupere.

Despre mătasea Mulberry și beneficiile ei poți citi mai mult aici.

FOLOSIRE UȘOARĂ: Obține buclele visurilor tale cu ușurință! Ondulatorul fără căldură este simplu de utilizat și atât de confortabil, încât poți dormi cu el! 

Înfășoară și rulează părul, câte puțin, pornind din vârful capului, prinzând ondulatorul cu o clamă obișnuită. Fixează cu elasticele din set. Poți purta ondulatorul în timp ce dormi, pentru a obține bucle peste noapte sau îl poți lăsa timp de 4-6 ore. Nu se aplică niciodată pe păr complet umed, doar pe păr ușor umed. Asigură-te că părul este complet uscat înainte de a îndepărta ondulatorul, pentru cele mai bune rezultate.

SETUL INCLUDE: un ondulator fără căldură acoperit cu mătase Mulberry, 2 (două) elastice de păr din mătase Mulberry.

Sunt incluse în pachet și instrucțiuni de utilizare. Poți urmări tutorialul nostru video, din pagina produsului, de asemenea.

Întreținere: Se spală manual cu apa caldă și se usuca departe de o sursa directă de căldură. 

 

1 recenzie pentru Ondulator fara caldura matase Mulberry

  1. Andreea Hamza

    Sunt mulțumită.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.