Vrei sa te inspiri din experienta altor cliente?

Imi place mult textura parului si culoarea in urma vopsirii. Culoare intitiala era un saten mediu la radacini , iar varfurile saten deschis. Parul este fin si usor de coafat.
Imi place foarte mult culoarea pt ca este foarte aproape de culoarea mea naturala. Parul pare mai sanatos si are un luciu frumos.
Am folosit henna Biorita Copper pe părul deja vopsit pentru ca imi doream o nuanta mai vie. Mi-am dat seama ca produsul este de cea mai bună calitate din momentul în care am amestecat-o cu ceai roșu deoarece spre deosebire de alte produse din comert textura amestecului era fina si omogenă.
Folosesc Biorita Henna deja de 1 an, sunt extrem de multumita de intensitatea culorii, pur si simplu nu se decoloreaza in timp asa cum se intampla cu vopseaua pe care o foloseam anterior.
Dupa aplicarea hennei, parul se simtea viguros si sanatos. A fost ca si cand i-as fi făcut o super-masca 🙂 Acum am un par matasos si sanatos.
Ambalajul produsului este atractiv, mă duce cu gândul la un produs de lux. Ambalajul este corespunzător și conține tot ce e necesar pentru utilizare. Remarc mănușile de cauciuc, mult mai utile decât cele de plastic. Instrucțiunile sunt simple și clare, alaturi de sfaturile primite am obținut exact culoarea pe care mi-o doream. Sunt foarte incantata de produs, mai ales de faptul că e facil de folosit acasă și este natural. Se potrivește stilului de viață pe care incerc tot mai mult să-l îmbrățișez: fara chimicale, simplu, special.
Am lasat doar 20 minute si parul a capatat o nuanta calda si a devenit mai matasos
Iuliana
Ginger Blonde